Käsitöiden tekijänä olen siinä mielessä toivoton, että meneillään on aina keskeneräisiä projekteja. Missään tapauksessa en pysty siihen, että aloitan työn, teen sitä johdonmukaisesti ja saan sen valmiiksi.
Käsitöissä kiinnostaa niin moni tekniikka, että en osaa olla vain yhden asian pauloissa kovinkaan pitkään. Neulominen on oikein tyyppiesimerkki siitä. Tässä pieni otos tällä hetkellä tekeillä olevista neuleista. Virkkaus on jo sitten ihan oma stoorinsa... :D


1956854.jpg


Seitsemän veljestä raitalangasta on valmistuneet (?), mutta päättelemättä, naisten 39 koon sukat. Lahjaksi ovat menossa, mutta en kerro kenelle.
 

1956859.jpg


Tässä taas on Seiska veikan Polkasta tekeillä olevat villasukat pojalleni. Lahjaksi ajattelin antaa, mutta näitä pitää sovittaa. Mikään ei ole kamalampaa kuin hyvin istuvat sukat ja sitten ne on varpaista pitkät. Tykkään kyllä tosi paljon langasta. Kaikki seiska veikat ovat hyviä, mutta en ole ennen tehnyt kumpaakaan erikoislankaa.


1956865.jpg


Novitan Karusellista molemmat. Oikean puoleinen on valmis, mutta päättelemättä ja vasemman puoleisen löysin juuri keskeneräisistä. En edes muistanut sen olemassa oloa, hups.


1956869.jpg


Tämän langan ostin Dublinin reissulta Blacrock marketilta This is knit (nimessä linkki) kaupasta. Lanka on Uruguaysta 70% merinovillaa ja 30% silkkiä. Lanka on kuin unelma, kevyt, pehmeä ja vielä mielestäni ihanan värinenkin. Kaulaliinaa itselleni olen aloitellut...


1956880.jpg


Lankani tekijä on Sonja Martin Santa Luciasta. Jotenkin on ihan älyttömän hieno tietää, että kuka langan on tehnyt ja kenelle siitä menee ainakin osa rahoista. Lanka on käsin värjätty ja kahta samanlaista vyyhtiä ei ole.


1956883.jpg


Lankaa on tosi paljon tuohon sataan grammaan. Vertailuna: Seitsemän veljestä villalangassa on noin 300 metriä 150 grammassa lankaa.

Alla on vielä muutama kuva This is knit liikkeen valikoimista.


1956886.jpg

1956887.jpg


Tänään on muuten kummipoikani Vennin kolmevuotis-syntymäpäivä! Onnea!

Toivotteleepi Mira